Wees goed bereikbaar als buitensporter! Bijv. via de satelliet

bereikbaar met satelliet phoneAls buitensporter weet u maar al te goed dat er soms gevaarlijke plekken tussen zitten. U gaat een heel stuk wandelen met een partner (bijvoorbeeld in de bergen) en uw telefoon heeft dan vaak geen bereik. Wat als er iets gebeurd? Kunt u dan de hulpdiensten inschakelen? U moet er toch niet aan denken dat er iets gebeurd en dit niet mogelijk is. Dan zou u willen dat u heeft geïnvesteerd in een satelliet telefoon.

Dit is een extra telefoon waarmee u overal in de wereld contact kunt leggen via de telefoon. Dit kan dus zeker een interessante optie voor u zijn. Want er zijn veel situaties denkbaar waarin u, als buitensporter, deze satelliet telefoon goed kunt gebruiken. Belangrijk is natuurlijk om dit van te voren te bedenken. Als u hem eenmaal nodig heeft, dan is het eigenlijk al te laat. Dat zult u zich ook wel realiseren.

Heel eenvoudig bellen met uw mobiel via de satelliet

Toch zijn veel mensen nog een beetje huiverig over de aanschaf van een telefoon, want wat kost zoiets en is het niet heel erg duur om mee te bellen. Een satelliet phone is er in veel verschillende modellen en types. Zo is er vrijwel altijd 1 te vinden die speciaal voor u geschikt is. Een leuk model is de Satsleeve. Dit is een case die u over uw mobiele telefoon heen kunt schuiven. Erg handig voor mensen die niet direct grote het grote pakket voor bellen via satelliet willen aanschaffen.

Met dit grotere type heeft u een relatief lage investering, zeker wanneer dit wordt vergeleken met een meer professionele telefoon. Veel buitensporters die op moeilijk bereikbare plekken komen kiezen dan ook voor dit model. Niet alleen is de prijs interessant maar ook het formaat is dat. De case gaat gewoon over uw mobiel heeft, en heeft zelfs een extra batterij pack aanwezig zodat u langer gebruik van uw mobiele telefoon kunt maken.